Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято 1 вересня!

Дата: 01.09.2023 13:01
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

📝День знань – урочисте, хвилююче і відповідальне свято. Воно об’єднує тих, хто вперше піде до школи і старшокласників, які вже стоять на порозі дорослого життя.

Сьогодні, учні, батьки та вчителі «Сартанського ліцею ім. Героя України Бойка В.С» урочисто провели свято 1 вересня – онлайн.

На святі були присутні голова Маріупольської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія Букрєєва, керівник Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ, заступник керівника Сартанської військово-цивільної адміністрації Юлія ПАНДАС, начальник управління з гуманітарних питань Олена САВЧЕНКО та працівники Сартанської ВЦА.

🇺🇦Захід розпочався з Гімну України та вшанування пам’яті Героїв, які віддали своє життя за нашу свободу.

Директор ліцею Тетяна ШКУРИНСЬКА привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня та побажала учням, батькам та вчителям успіхів, терпіння та віри в себе.

До привітань приєднались почесні гості: начальник районної військової адміністрації Наталія Букрєєва, яка побажала, щоб цей день не був приводом для смутку, а запам’ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими знайомствами та новими пізнаннями!

Керівник Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ привітав діточок зі святом, з початком нового навчального року, та нагадав, що кожна дитина має великий вплив на наше майбутнє, а їх натхнення та наполегливість у навчанні буде сприяти дуже великому розвитку Сартанської громади та всієї України!

Учасники свята усі разом, прославляючи незалежність нашої країни, виконали українську національну пісню «Ой у лузі червона калина», яка об’єднує мільйони українців.

🔔А в кінці заходу, пролунав Перший дзвоник, який скликав учнів до першого уроку!

💙💛Гарного всім свята та Мирного Неба!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора