Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч керівника Сартанської військово – цивільної адміністрації Олександра КУРКЧИ з батьками дітей Сартанської громади щодо оздоровчої кампанії в комунальному підприємстві «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини

Дата: 11.09.2023 16:21
Кількість переглядів: 42

 Фото без опису

Сьогодні, 11 вересня, в онлайн-форматі відбулась друга зустріч керівника Сартанської військово – цивільної адміністрації Олександра КУРКЧИ з батьками дітей Сартанської громади щодо оздоровчої кампанії в комунальному підприємстві «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», в Закарпатській області.

В конференції також прийняли участь заступник керівника Сартанської військово-цивільної адміністрації Юлія ПАНДАС, завідувач сектору охорони здоровʼя Управління з гуманітарних питань Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Ірина КРАВЕЦЬ, начальник відділу діловодства та звернень громадян Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Юлія ЄРЕМЕНКО.

Під час зустрічі батьки отримали інформацію про відпочинок дітей, а саме про: безпеку дітей під час відпочинку, проведення корисного дозвілля, продовження навчання.

На усі виниклі запитання батьки отримали вичерпану інформацію.

Також на зустрічі були присутні батьки дітей, які вже оздоровились та поділились своїми враженнями та емоціями від відпочинку.

☝Шановні батьки, встигніть записати свою дитину на оздоровчий 5 заїзд, який відбудеться з 27 вересня по 17жовтня!

Подаруйте дитині приємні враження та емоції!

Питання та заявки на оздоровчу кампанію 2023 року дітей Сартанської селищної територіальної громади, приймаються за номером:

📞0800 33 25 20

Встигніть подарувати дитині щасливе дитинство!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора