Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Сартанської громади!

Дата: 16.09.2023 20:15
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

У житті кожної людини буває багато свят, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Одним із таких є День рідної громади!

Сьогодні ми святкуємо річницю з дня створення Сартанської об’єднаної громади!

День Сартанської громади - це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним.

Цей день об’єднує жителів 18 населених пунктів на південному сході Донецької області.

Сартана, Талаківка, Гнутове, Ломакіне, Павлопіль, Пищевик, Черненко, Лебединське, Сопине, Калинівка, Чермалик, Орловське, Федорівка, Широкіне, Бердянське, Комінтернове, Заїченко, Водяне - всі ці населені пункти Сартанської громади тісно пов’язані між собою: історією, трудовими здобутками, родинними зв’язками та культурою. У життєдіяльності кожного з яких багато яскравих сторінок з якими пов’язані імена відомих людей у різних сферах діяльності. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша Сартанська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

На жаль, з російською агресією, наша громада є повністю окупована, але ми впевнені, що труднощі минуть, і найближчим часом скінчиться війна, кожен мешканець повернеться додому, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади.

Шановні мешканці Сартанської громади!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, великого щастя, благополуччя та впевненості в завтрашньому дні, здійснення заповітних планів. Нехай панує на нашій землі радість, мир, доброта і теплота людських сердець!

Зі святом, рідна громадо!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора