Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівник Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ провів щотижневу нараду з керівним складом Сартанської військово – цивільної адміністрації

Дата: 18.09.2023 13:24
Кількість переглядів: 51

 Фото без опису

Сьогодні, 18 вересня, керівник Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ провів щотижневу нараду з керівним складом Сартанської військово – цивільної адміністрації.

У ході наради присутніми було обговорено виконання протокольних доручень за минулий тиждень та винесено на порядок денний низку робочих питань щодо проведення заходів до Дня захисників і захисниць України; питання, що стосуються ВПО Сартанської громади, а також питання щодо планування бюджету Сартанської Громади на 2024 рік та негайною потребою відкриття ЦНАПу..

Про стан справ у підпорядкованій сфері діяльності прозвітували керівники структурних підрозділів та повідомили, що усі поточні питання вони тримають на контролі та працюють далі!

На завершення наради керівник Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів на робочий тиждень та побажав вдалого й продуктивного робочого дня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора