Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн нарада «День ментального здоров’я»

Дата: 10.10.2023 15:07
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

За ініціативою першої леді Олени Зеленської триває всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» , яка покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни.

Сьогодні, під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Дениса Клюшникова пройшла онлайн нарада «День ментального здоров’я».

У нараді прийняли участь керівник Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ та заступник керівника Сартанської військово-цивільної адміністрації Юлія ПАНДАС.

Зі вступним словом виступив заступник голови облдержадміністрації Денис КЛЮШНИКОВ, який розповів про Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?»

В ході засідання було розглянуто та обговорено питання впровадження охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України у Донецькій області.

Зокрема в.о. директора КНП «Психіатрична лікарня м. Маріуполь», регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров'я у Донецькій області ІЛОНА КИСЛИЦЬКА розповіла про впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я у Донецькій області.

Завідувач кафедри психіатрії, психотерапії, наркології та медичної психології Донецького національного медичного університету, кандидат медичних наук, доцент Генадій ПУТЯТИН проінформував про забезпечення кадрового потенціалу та міжнародну партнерську взаємодію. Заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олена ХАРЧЕВНА розповіла про впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» на платформі Покровської громади.

Нарада виявилася дуже корисною і плідною для всіх учасників.

🇺🇦Разом ми сила🇺🇦

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора