Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творча лабораторія працівників культури і майстрів народного мистецтва Донеччини

Дата: 07.11.2023 17:00
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

У м. Київ у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації, пройшов захід Творча лабораторія працівників культури і майстрів народного мистецтва Донеччини у якому прийняли участь керівник Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ, т.в.о.начальника управління з гуманітарних питань Сартанської ВЦА Олена САВЧЕНО та спеціаліст відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тетяна ТАРАТУТА.

Захід розпочався з Гімну України та привітальних слів ведучих.

Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Юлія КОСТЮНІНА привітала працівників культури Донеччини та вручила їм нагороди; також з вітальними словами виступила начальниця управління культури і туризму ДонОДА Вікторія ТОЧЕНА.

Також пройшла виставка "Незламність в об'єктиві" від Донецького обласного краєзнавчого музею, що викликала справжню бурю емоцій у глядачів; музичні шедеври від Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця, а подарунком заходу став виступ культурного десанту України КОЛІ СЕРГИ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора