Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Донецькій обласній державній адміністрації

Дата: 09.11.2023 13:58
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Сьогодні, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії КОСТЮНІНОЇ, відбулося засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Донецькій обласній державній адміністрації, у якому взяли участь начальник управління з гуманітарних питань Олена САВЧЕНКО та т.в.о. начальника відділу у справах сім ї, молоді та спорту управління з гуманітарних питань Олександр ЛАУКЕНБЕРГ.

На засіданні було винесено питання про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності; заходи у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності; виконання регіональної Програми сприяння функціонуванню української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на території Донецької області на 2023-2026 роки.

А також учасники наради обговорили пропозиції, рекомендації та напрями співпраці за результатами розгляду питань порядку денного.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора