Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Послідовність та консолідація зусиль!

Дата: 09.01.2024 12:40
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Послідовність та консолідація зусиль!

Так, сьогодні, за ініціативою Міжнародної організації Project HOPE та Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сартанській селищній військово – цивільній адміністрації Маріупольського району Донецької області разом з громадами Маріупольського району – Нікольською селищною ТГ та Мангуською селищною ТГ проговорили шляхи взаємодії та розробки спільних заходів з психосоціальної підтримки для ВПО, які наразі мешкають в приймаючих громадах країни, зокрема – у м. Дніпро.

Так, важливо зазначити , що нашими партнерами відкриті Центри психосоціальної підтримки для громадян у м. Дніпро, Київ, Одеса, Миколаїв, Харків, Херсон, Запоріжжя, а також найближчим часом відкриється Центр у м. Краматорськ. На базі таких Центрів функціонують безкоштовні дитячі та дорослі групи психологічної та психосоціальної підтримки, розвиваючі групи для дітей та підлітків (малювання, аплікації, ліпка, тощо) та інше.

В контексті проведеної зустрічі говорили про об’єднання зусиль та посилення спроможності існуючих Центрів підтримки Маріупольського району, сформували загальну візію та спланували заходи для втілення. Важливо зазначити, що планування триває і буде корегуватись з урахуванням пропозицій та потреб/ бажань самих відвідувачів Центрів підтримки та хабів Маріупольського району, а ми зі свого боку, разом із партнерами, готові приймати Ваші пропозиції та звернення за для того, щоб заходи, які плануються, повністю відповідали Вашим бажанням і потребам.

За результатами зустрічі важливо зазначити те, що Координаційні центри підтримки цивільного населення є саме такими інструментами, які дозволяють як почути один одного, так і знаходити партнерів для втілення всіх ідей та пропозицій, перетворюючі їх з викликів на конкретні заходи з їх подолання. Важливо щоб те, що робиться однією громадою поширювалось і зростало в більш стійкі процеси, гуртувало і приносило користь багатьом!

Разом і спільно – до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора