Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Делегація Сартанської ВЦА відвідали КУ "Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей"

Дата: 02.02.2024 11:36
Кількість переглядів: 38

Фото без описуДнями делегація Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації відвідали КУ "Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей", який став домівкою для 8 дітей Маріупольського району, серед яких двоє діток із Сартанської громади. Ці діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, як ніхто інший потребують нашої турботи та уваги.

Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація спільно з головою Маріупольської районної державної адміністрації, начальником районної військової адміністрації Наталією Букрєєвою оперативно надали гуманітарну допомогу для діток, яка включала в себе: дитячі речі, гігієнічні набори та солодкі подарунки, а також усю необхідну канцелярію для навчання та особисто передала її маленьким вихованцям. Передаючи подарунки, було приємно бачити щирі емоції дітей та їх радість, адже це дарує їм віру у краще майбутнє та відчуття підтримки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Крім того, вихователі Центру також отримали канцелярські набори, що стане великою допомогою у їхній повсякденній роботі з нашими дітьми.

Не менш важливо зазначити, що у "Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей" створені всі необхідні умови для комфортного перебування та розвитку дітей. В центрі панує по-справжньому сімейна та затишна атмосфера, яка дарує дітям відчуття захищеності та тепла!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ця подія стала нагадуванням кожному з нас, що кожен малюк заслуговує на любов і підтримку, і що доброта знаходить свій відгук у найяскравіших посмішках наших дітей.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора