Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з начальником управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артуром Насібян

Дата: 01.03.2024 11:04
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Сьогодні пройшла зустріч начальника управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артур Насібян з головою Маріупольської районної державної адміністрації, начальником районної військової адміністрації Наталією Букрєєвою, керівником Сартанської селищної військово-цивільної Олександром КУРКЧИ та керівниками територіальних громад Маріупольського району. Також у зустрічі взяли участь заступник керівника Сартанської військово-цивільної адміністрації Юлія ПАНДАС, т.в.о. начальника відділу соціального захисту населення Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Ірина КРАВЕЦЬ.

Сьогодні було обговорено шляхи реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2023 № 702 щодо утворення самостійних структурних підрозділів з питань ветеранської політики на районному рівні. Також особливу увагу приділили забезпеченню потреб та наданню послуг ветеранам та членам їх родин, як на державному, обласному так і місцевому рівнях.

Керівники територіальних громад презентували місцеві програм, якими забезпечуються додаткові соціальні гарантії Захисників/Захисниць України та членів їх сімей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора