Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Друге засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 10.04.2024 12:16
Кількість переглядів: 14

Фото без опису

Сьогодні, 10 квітня, під головуванням голови атестаційної комісії ІІ рівня, заступника керівника Сартанської селищної ВЦА Юлії ПАНДАС, відбулось друге засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

📆В 2023-2024 навчальному році вперше атестується як директор і підтверджує раніше присвоєну педагогічну кваліфікаційну категорію спеціаліст вищої категорії як вчитель української мови і літератури та звання учитель-методист, керівник навчального закладу "Сартанського ліцею імені Героя України Бойка В.С. Сартанської селищної ВЦА Маріупольського району Донецької області”- Шкуринська Тетяна Іванівна призначена на посаду директора з 02.01.2023.

На засіданні члени комісії ознайомились з педагогічним досвідом Тетяни Шкуринської, з її характеристикою та імідж-картою. Відповідально, з дотриманням Положення про атестацію підійшла до атестації Тетяни Шкуринської.

🎉Щиро вітаємо Тетяну Іванівну, яка відповідає займаній посаді директора та _підтверджує раніше присвоєну кваліфікаційну категорію спеціаліст вищої категорії та раніше присвоєне педагогічне звання учитель-методист. Бажаємо невичерпної енергії та подальшого професійного зростання, та завжди бути відкритими до нових ідей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора