Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засіданні колегії Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації

Дата: 11.04.2024 12:18
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

Сьогодні, 11 квітня, заступник керівника Сартанської ВЦА Юлія ПАНДАС, т.в.о. начальника відділу у справах сім ї, молоді та спорту управління з гуманітарних питань Олександр ЛАУКЕНБЕРГ взяли участь у засіданні колегії Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

На розгляд колегії були винесені питання:

звіт про стан розвитку фізичної культури та спорту в громаді станом на 01 квітня 2024 року; питання глобальних процесів забезпечення сталого розвитку; моніторинг складів збірних команд України з видів спорту у розрізі територіальних громад Донецької області; заходи щодо наповнення реєстру пошкодженого та знищеного майна, надання відповідних витягів; робота з територіальними громадами Донецької області для реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України»; профорієнтаційна робота, спрямована на залучення обдарованих спортсменів до вступу в КЗ «ДОСФКСП їм. С. БУБКИ»; шляхи забезпечення умов для занять спортивним туризмом.

Т.в.о. начальника відділу у справах сім ї, молоді та спорту управління з гуманітарних питань Олександр ЛАУКЕНБЕРГ відзвітував про роботу відділу, а також розповів про ряд спортивних заходів, присвячених пам’яті Героя України Дмитра ЦЕРАХТО !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора