Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Стібки нашої ідентичності на рідному полотні"!

Дата: 15.05.2024 19:51
Кількість переглядів: 70

Фото без опису📅15 травня 2024 року, в м. Львів, у "Центрі Життєстійкості", пройшов цікавий захід до Дня Вишиванки під назвою "Стібки нашої ідентичності на рідному полотні"!

Заступник керівника Сартанської ВЦА Юлія ПАНДАС привітала всі присутніх і передала найщиріші слова вітання з цим чудовим святом від керівника Сартанської ВЦА Олександра КУРКЧИ, які підкреслили важливість вишиванки як символу національної єдності, джерела сили та натхнення.

Про історію вишиванки розповіли гостям Ольга Льон – креативний менеджер-учасниця низки проєктів із популяризації українського рукоділля, вишиття зокрема. Керівник магазину "СВІТ ЛЬОНУ" (Львів), Анна Рогатинська – викладач і дослідниця української вишивки в Майстерні Магди Дзвін (Львів).

Досвідчені майстрині та дослідниці, поділилися своїми знаннями про регіональну специфіку та національну самобутність вишиванок, про їхню роль як оберегу та символу ідентичності.

😊Кожен учасник мав можливість не лише почути цінні розповіді, але й поглибити свої знання, розглядаючи вишукані експонати виставки й поставити питання, які їх цікавлять.

Дрес-код для учасників – вишиванка – підкреслив атмосферу єднання та поваги до українських традицій.

Дякуємо всім учасникам за незабутню атмосферу та щире єднання!

💪Разом ми здатні на більше!

Щира подяка Світ Льону та Майстерня Магди Дзвін !

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора