Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівник Сартанської ВЦА Олександр КУРКЧИ та заступник керівника Сартанської ВЦА Микола ПОБОЙНИЙ відвідали КУ "Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей"

Дата: 24.05.2024 14:56
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Керівник Сартанської ВЦА Олександр КУРКЧИ та заступник керівника Сартанської ВЦА Микола ПОБОЙНИЙ відвідали КУ "Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей". Це місце, яке стало домівкою для 8 дітей Маріупольського району та 2 з них дітей Сартанської громади. Тут мешкають діти, які обділені батьківською любов’ю, але теплота та турбота вихователів дарують їм справжнє відчуття родинного затишку!

Фото без опису Фото без опису

І сьогодні, напередодні Дня захисту дітей, делегація Сартанської ВЦА подарувала дітям свято та привезла солодощі та іграшки, але найголовніше – вони подарували їм краплинку тепла та любові. Дітки щиро зраділи візиту та з вдячністю прийняли подарунки, їх справжні емоції не змогли нікого залишити байдужими.

Нам також важливо зазначити, що у "Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей" створені всі необхідні умови для комфортного та безпечного перебування та всебічного розвитку дітей: просторі та світлі кімнати; сучасні меблі та обладнання; навчальні класи; медичне обслуговування і що не менш важливо – дбайливий та професійний персонал.

Фото без опису Фото без опису

Ми щиро віримо, що кожна дитина має право на щасливе дитинство, і робимо все можливе, щоб це стало реальністю для кожної дитини!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора