Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Базі Центру підтримки ВПО Маріупольського району «Серце Сходу», в рамках проєкту «Покращення умов проживання в місцях тимчасового/ компактного проживання і забезпечення гуманітарною та першою психологічною допомогою внутрішньо переміщених осіб» пр

Дата: 12.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Сьогодні, у м. Дніпро, на Базі Центру підтримки ВПО Маріупольського району «Серце Сходу», в рамках проєкту «Покращення умов проживання в місцях тимчасового/ компактного проживання і забезпечення гуманітарною та першою психологічною допомогою внутрішньо переміщених осіб» представники "Карітас Донецьк у м. Дніпро" зустрілись з мешканцями Сартанської громади.

Внутрішньо переміщені особи Сартанської громади мали можливість прийняти участь у стабілізуючому тренінгу по закінченню якого були надані особисті психологічні консультації, які в умовах сьогодення є вкрай важливими для кожного жителя громади!

По завершенню зустрічі, учасники отримали сертифікати для придбання продуктів, засобів гігієни та медикаментів від мереж - АТБ, Медсервіс, Prostor.

Щиро вдячні "Карітас Донецьк у м. Дніпро" за підтримку наших мешканців, які опинились у складних життєвих обставинах, а також щира подяка Caritas Slovakia - Slovenská katolícka charita, SlovakAid за надану допомогу!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора