Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виховний захід, призначений вшануванню пам’яті жертв голодомору

Дата: 24.11.2023 14:06
Кількість переглядів: 57

Сьогодні, 24 листопада, в Сартанському ліцеї імені Героя України Бойка В.С., відбувся виховний захід, призначений вшануванню пам’яті жертв голодомору.

Фото без опису

Гостями заходу були керівник Сартанської ВЦА Олександр КУРКЧИ, заступник керівника Сартанської ВЦА Юлія ПАНДАС, т.в.о.начальника управління з гуманітарних питань Сартанської ВЦА Олена САВЧЕНКО, начальник відділу освіти Марія КУШНАРЬОВА, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Надія ТЕРЕНТЬЄВА.

Присутні вшанували пам’ять загиблих в наслідок тих страшних подій – хвилиною мовчання. Далі, зі вступною промовою виступили гості заходу. Вони наголосили, що українці, ніколи не повинні забувати свою історію, а також трагічні події минулого та робити все можливе задля того, аби в майбутньому наші діти ніколи не знали, що таке голод!

Далі гості переглянули відеоролики, в яких було показано трагічні події голодомору, а також реальні факти історії!

Ми ніколи не повинні забувати, через що проходив український народ! Щоб такі трагедії, як Голодомор, ніколи не повторилися, нам потрібно зберегти свою єдність, свободу і гідність.

Також, хочемо нагадати про загальнонаціональну традицію ставити запалену свічку у вікні своїх осель на знак вшанування виморених голодною смертю, завтра о 16.00.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора