Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ФОРМУВАННЯ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ»

Дата: 09.07.2024 20:57
Кількість переглядів: 59

Фото без опису«ФОРМУВАННЯ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ», саме під такою назвою, 9 липня, в м. Дніпро, пройшла стратегічна сесія, у якій взяла участь заступник керівника Сартанської ВЦА Юлія ПАНДАС.  Сесія була організована Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні у партнерстві з Донецькою обласною військовою адміністрацією у межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зустріч зібрала понад 50  учасників, серед яких ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ, генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства у справах ветеранів України Ірина НЕСИН, заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр ШЕВЧЕНКО, очільниця програми «Інклюзивний розвиток, відновлення та розбудова миру» (IDRPB), UNDP Україна Марія ГУЦМАН, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Донецькій та Луганській областях Дмитро МИХАЛЬОВ, начальник управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації Артур НАСІБЯН.
 Основними темами, які розглядались на цій сесії були:
-  сучасні ветеранські політики. Центральний рівень, регіональний рівень та рівень громад.
-  «Портрет, потреби ветерана, ветеранки, а також інструменти реалізації та основні зацікавлені сторони».
Важливою частиною сесії стали: рольова вправа «Додаткові можливості громади та регіону» та  Стратегічна гра: «Створюємо ветеранський простір», , де учасники змогли на практиці застосувати свої знання та навички.
Сьогодні стратегічна сесія стала ще одним важливим кроком у формуванні ветеранської політики   та ефективної системи підтримки ветеранів та членів їхніх сімей в регіоні.
Удосконалюємо ветеранську політику разом!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора