Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження Заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Олександра ШЕВЧЕНКО!

Дата: 18.07.2024 12:36
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Вітаємо з Днем народження Заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Олександра ШЕВЧЕНКО!

Шановний Олександре Миколайовичу!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня народження!

Ви - сильний та твердий духом захисник державності, справжній син українського народу, обрали і проходите нелегкий шлях заступника очільника регіону в рідній Донеччині під час війни задля благополуччя громадян та рідної держави!

Це нелегка, відповідальна, вкрай важлива місія, і Ви чесно й мужньо, своїм розумом, організаторськими здібностями і невтомною працею, творите позитивні зміни від яких залежить стійкість територіальних громад Донеччини, добробут громадян, покращання умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому..

Нехай же і надалі гідним внеском у розбудову регіону і держави завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам України. А найвищою нагородою на ниві зміцнення державності нехай завжди буде для Вас людська вдячність і повага!

Бажаємо Вам Божого благословення, міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди, родинного благополуччя, професійних здобутків та Перемоги, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань на користь і благо нашої країни, на благо людей!

З повагою,

Сартанська селищна військово – цивільна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора