Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Донецькій обласній державній адміністрації

Дата: 19.07.2024 12:37
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Сьогодні, 19 липня, заступник голови облдержадміністрації Олександр Шевченко провів засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Донецькій обласній державній адміністрації. У засіданні взяли участь заступник керівника Сартанської ВЦА Юлія ПАНДАС та начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Сартанської ВЦА Тетяна ТАРАТУТА.

На порядку денному учасники обговорили ряд важливих питань серед яких: роль ветеранів у процесі формування та реалізації політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності; заходи у сфері національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання, заплановані у 2024 році Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді; робота у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності у Слов’янській територіальній громаді; роботу у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності у Криворізькій територіальній громаді.

Фото без опису

Утвердження української національної та громадянської ідентичності – це спільне та важливе завдання для всіх нас. Тільки об’єднавши всі зусилля - ми зможемо досягти успіху!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора