Сартанська селищна територіальна громада
Сартанська селищна військово-цивільна адміністрація Маріупольського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА: РАЗОМ РУХАЄМОСЬ В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дата: 02.09.2024 10:53
Кількість переглядів: 24

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА: РАЗОМ РУХАЄМОСЬ В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Фото без опису

Сьогодні, в Сартанському ліцеї пролунав ПЕРШИЙ ДЗВОНИК нового навчального року 2024-2025! Щире свято добра, радості та нових починань, завжди хвилююче, сповнене сподівань і вражень.

Фото без опису

Захід розпочався з Гімну України та вшанування пам’яті Захисників України та діточок, які загинули в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф .

Керівник Сартанської селищної військово – цивільної адміністрації Олександр КУРКЧИ звернувся до всіх присутніх зі словами пошани, вдячності та привітаннями. Він підкреслив важливість збереження якості освіти в умовах війни і висловив щиру вдячність Захисникам та Захисницям України, завдяки яким діти мають можливість навчатися, незважаючи ні на що. Саме завдяки самовідданості та щоденному подвигу наших оборонців, ми продовжуємо тримати освітній фронт та навчати майбутнє покоління науковців, інженерів, лікарів, освітян та діячів всіх галузей за для відновлення нашої країни після Перемоги, яку спільно наближуємо!

І ось, хвилюючий момент, пролунав довгоочікуваний перший дзвоник, який запросив школярів на перший урок! Попри все ми об’єднані та віримо в нашу ПЕРЕМОГУ!

Фото без опису

Дякуємо Збройним Силам України за можливість починати новий навчальний рік !

До нових звершень !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора